Obrazec za uveljavitev kritja stroškov za zbiranje komunalnih odpadkov

Izpolnite lahko spodnji spletni obrazec in ga odpošljete s pritiskom na gumb Pošlji, ali pa ga prenesete kot PDF dokument, natisnete in po elektronski ali navadni pošti pošljete na sedež podjetja.

 

Kritje stroškov za zbiranje komunalnih odpadkov

(sklep Občine Gornja Radgona št. 39/2020)

Občina Gornja Radgona bo za čas do preklica veljavnosti Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 25/20, 29/20, 32/20), poslovnim subjektom, društvom in drugim upravičencem s sedežem v Občini Gornja Radgona, ki zaradi veljavnosti navedenega odloka ne morejo izvajati svoje dejavnosti, krila stroške zbiranja komunalnih odpadkov, in sicer za mesec marec v višini 50% in v naslednjih mesecih v celoti (100%). 

Do kritja stroškov navedenih storitev bodo upravičeni samo tisti upravičenci pri katerih bo ugotovljeno, da zaradi izpolnjevanja določil 2. člena Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ne smejo izvajati svoje poslovne dejavnosti v svojih poslovnih prostorih in bodo v tej zvezi izpolnili obrazec. 

Če so na naslovu gospodarskega subjekta stalno ali začasno prijavljene osebe in niso posebej vključene v odvoz odpadkov, oprostitev plačila ni možna (poslovni subjekt, ki deluje na domačem naslovu…).

Poslovni subjekti lahko uveljavljajo predmetno pravico z uporabo obrazca na spletni strani javnega podjetja Komunala Radgona d.o.o.  ali s pisno vlogo na elektronski naslov podjetja Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .     

Za izpolnjene vloge, ki bodo posredovane do vključno 8. 4. 2020, bo kritje stroškov upoštevano že pri obračunu za mesec marec 2020.

 

Izpolnite spodnji obrazec in ga pošljite.


Vsa polja so obvezna. Podatke o odjemnem mestu najdete na računu.