Obvestilo o spremenjenem načinu obračunavanja storitev zbiranja določenih vrst komunalnih odpadkov – obračun po dejanskih količinah

 

Spoštovane občanke in občani,

Obveščamo vas, da smo s 1.6.2020 spremenili način obračunavanja storitev zbiranja določenih vrst komunalnih odpadkov.

Prešli smo iz akontativnega pavšalnega obračuna storitev, ki se je uporabljal do sedaj, na dejanski obračun opravljenih storitev v obračunskem obdobju. To pomeni, da bo strošek ravnanja s komunalnimi odpadki in biološkimi odpadki glede na volumen posamezne opreme za zbiranje odpadkov, po mesecih različen v odvisnosti od skupaj zbranih količin odpadkov in skupnega volumna opreme za zbiranje mešanih komunalnih odpadkov oz. bioloških odpadkov v obračunskem obdobju.

Na podoben način se že zaračunavata storitvi obdelave in odlaganja komunalnih odpadkov, ki ga zaračunavamo v imenu in za račun podjetja CERO Puconci d.o.o. To pomeni, da smo s prehodom na dejansko zaračunavanje storitve zbiranja komunalnih odpadkov, poenotili način zaračunavanja vseh storitev ravnanja s komunalnimi odpadki.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na tel. številkah 02 564 48 06 ali 02 564 48 11 in na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

S spoštovanjem,
Komunala Radgona d.o.o.