Obrazec za uveljavitev kritja stroškov za zbiranje
komunalnih odpadkov

Izpolnite lahko spodnji spletni obrazec in ga odpošljete s pritiskom na gumb Pošlji, ali pa ga prenesete kot PDF dokument, natisnete in po elektronski ali navadni pošti pošljete na sedež podjetja.

________________________________________________________________________________________

 

KRITJE STROŠKOV ZA ZBIRANJE KOMUNALNIH ODPADKOV  
(SKLEP OBČINE GORNJA RADGONA ŠT. 39/2020) 

Občina Gornja Radgona bo za čas do preklica veljavnosti Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 25/20, 29/20, 32/20), poslovnim subjektom, društvom in drugim upravičencem s sedežem v Občini Gornja Radgona, ki zaradi veljavnosti navedenega odloka ne morejo izvajati svoje dejavnosti, krila stroške zbiranja komunalnih odpadkov, in sicer za mesec marec v višini 50% in v naslednjih mesecih v celoti (100%). 

Do kritja stroškov navedenih storitev bodo upravičeni samo tisti upravičenci pri katerih bo ugotovljeno, da zaradi izpolnjevanja določil 2. člena Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ne smejo izvajati svoje poslovne dejavnosti v svojih poslovnih prostorih in bodo v tej zvezi izpolnili spodnji obrazec. 

Če so na naslovu gospodarskega subjekta stalno ali začasno prijavljene osebe in niso posebej vključene v odvoz odpadkov, oprostitev plačila ni možna (poslovni subjekt, ki deluje na domačem naslovu…).

Poslovni subjekti lahko uveljavljajo predmetno pravico z uporabo obrazca na spletni strani javnega podjetja Komunala Radgona d.o.o.  ali s pisno vlogo na elektronski naslov podjetja Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .     

Za izpolnjene vloge, ki bodo posredovane do vključno 8. 4. 2020, bo kritje stroškov upoštevano že pri obračunu za mesec marec 2020. 

Podatke o odjemnem mestu najdete na našem računu. 

Vsa polja na obrazcu so obvezna!


Joomla forms builder by JoomlaShine

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ostanite zdravi.

Komunala Radgona, javno podjetje d.o.o.