Aktualna obvestila

Spoštovani odjemalci!

V zadnjem času, ko se izvaja priključevanje in vključevanje novih objektov (vodnjaki, vodarne, vodohrani, transportne cevi, oprema za avtomatsko uravnavanje dotokov vode…), zgrajenih v okviru naložbe vodovodnega Sistema C, v naše omrežje, s katerim oskrbujemo občino z vodo, prihaja v celotnem sistemu do tehničnih težav. Te zaznavamo v obliki:

- nenadnih povečanih tlakov v internih vodovodnih instalacijah,

- odpovedovanja varnostnih ventilov in druge tovrstne opreme 

- nenadnega iztekanja vode, ki povzroča lokalno poplavljanje objektov ipd.

 

Našteti objekti in nova oprema, ki se torej postopno vključujejo v sistem oskrbe s pitno vodo, sicer niso v upravljanju podjetja Komunala Radgona d.o.o., a imajo na samo oskrbo, znotraj obstoječega omrežja, neposreden vpliv. Prav zaradi navedenega strokovni kader podjetja celodnevno obvezno spremlja dogajanje na sistemu (preko telemetrije) in skuša tovrstne nepričakovane izredne dogodke, ki so posledica raznih dogajanj v sistemu, na katere za enkrat sami nimamo vpliva, čim prej zaznati ter ustrezno reagirati in preprečiti ali hitro odpraviti nastale nevšečnosti. Včasih smo pri tem uspešni, zgodi pa se, da se težava vleče dlje časa. 

V podjetju se zavedamo, da našteto povzroča med odjemalci skrbi, slabo voljo, jezo in morda celo škodo, zato se trudimo, da bi vse navedeno čim bolj omilili. Prav zaradi vsega povedanega se vam želimo na ta način opravičiti za vse kar doživljate in vas obenem pozivamo, da nam morebitne odklone od sicer normalno pričakovanega stanja v zvezi z oskrbo s pitno vodo javljate na naš dežurni telefon ali na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas pozdravljamo!

 

Gornja Radgona, 21.2.2017

KOMUNALA RADGONA D.O.O.

 

Obvestila o defektih

Obvestila o dobavi vode

Prijavite se na obvestila o moteni dobavi pitne vode. Obvestila boste dobivali preko elektronske pošte.